Mijn diensten

afscheidsfotograaf

Werkwijze

Het fotograferen van een uitvaart is nooit routine. Het vereist een speciale aanpak, inzicht en ervaring om deze emotionele gebeurtenis op een gevoelvolle en intieme manier vast te leggen. 

Om aan uw specifieke wensen te voldoen, is het mogelijk (indien u het wenst) dat ik persoonlijk bij u thuis om dit met u te bespreken. Hierbij kan ik u altijd adviseren. 


uitvaartfotografie

Discretie verzekerd

Ik ga zeer discreet en professioneel te werk tijdens het fotograferen van deze ingrijpende gebeurtenis. 

Maar ook hierna ga ik zeer discreet om met de foto’s. 

De bestanden worden aan u overhandigd en later verwijderd van mijn computer. 

Tijdens de plechtigheden worden de belangrijke momenten vastgelegd. Natuurlijk zijn dat ook emotionele momenten. In principe zal ik nooit huilende aanwezigen fotograferen. Iedereen weet wel dat er verdriet is. Ik zal discreet en met respect voor de nabestaanden en aanwezigen mijn werk doen. Daarbij tracht ik- zoveel mogelijk- een gepaste afstand te 

uitvaartfotografie

Verzekerd van professionele kwaliteit

Ik ben tevens uitvaartverzorger en tezamen met mijn ervaring als vakfotograaf, onderscheid ik van alle collega’s, want als uitvaartverzorger ben ik bekend met het hele proces van de uitvaart. Daarbij kan ik mij goed aanpassen aan de situaties tijdens een uitvaart! 

Uiteindelijk wilt u graag dat de foto’s de realiteit weergeven, maar dan wel op een sfeervolle en respectvolle manier. 

Daarom wordt tijdens het fotograferen geen gebruik gemaakt van felle flitsen. Alle foto’s worden gecorrigeerd op kleur en densiteit voor optimale kwaliteit! 

Ik besef hoe waardevol goede foto’s van een laatste afscheid kunnen zijn tijdens de verwerkingsfase. De dood is nu eenmaal een onderdeel van het leven.